Go Back   Community for CG Artists > Main Forums > Employment

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-27-2007, 06:38 AM   #1 (permalink)
Registered User

Post Need Texture artist. Romanian.Not Paid

Momentan suntem o echipa de 2 persoane si anume: un programator(excelent as putea adauga) si un artist2d/3d(asta sunt eu). Impreuna lucram la un joc PC(RPG stil Final Fantasy) numit Final Dream 2(da, e un sequeal) si dorim ca echipa sa fie formata in totalitate de romani(pentru k si noi putem face ceva extraordinar, nu?).
Cunostinele necesare consta in 3ds MAX(aranjarea coordonatelor de texturi(unwrap de exemplu)),photoshop(evident, creearea texturilor) si in cele din urma, aplicarea texturilor. Preferabil ar fi ca cel ce doreste sa ocupe aceasta pozitie sa aibe toate cunostintele necesare, in orice caz, munca pe care o va face va fi lejera din moment ce vor trebui texturate numai cladirile si obiectele mai simple. Personajele si tot ceea ce va fi animat in joc,va fi in continuare unwrap-ed si texturat in intregime de catre mine(bineinteles ca eu sunt pe departe cel mai bun texturer si se pot face exceptii daca exista talent).
Sunt destul de multe de facut in ceea ce priveste partea grafica(sketch-uri,modelare,unwrap,creeare texturi,aplicare texturi,animatii si fara o a treia persoana, terminarea proiectului va tine prea mult.
Engine-ul jocului(Relative Engine 2x) a fost creeat de catre CippyBoy(programatorul si leaderul proiectului) fiind foarte bun, neavand probleme in a servi necesitatilor mecanice si grafice ale jocului.
Pentru detalii contactati pe nr_cinci(yahoo messenger ID) sau mai bine, pe leader-ul proiectului: cippyboy_07
Toate cele bune!
*Sorry for not translating the post in english, but we only accept Romanian members. Cheers!*

nR.5
Attached Images
File Type: jpg Final Dream.jpg (32.4 KB, 3 views)
nr_cinci is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools

Posting Rules