Go Back   Community for CG Artists > Main Forums > General Technology > 3DS MAX
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Old 06-25-2004, 08:57 PM   #1 (permalink)
Registered User

 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 Jones
3DS Max - Request Code

is there a way to change the Request Code? I entered a wrong one and ive uninstalled the Program couple of times but it shows same Request code and cant change it. Can i change it thru Registry? and if yes, where at?

Thx
Jones is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2004, 03:32 PM   #2 (permalink)
Registered User

 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 teddy860
no u cant
teddy860 is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2004, 03:33 PM   #3 (permalink)
Registered User

 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 teddy860
did u actualy buy or just lime me get it from p2p?
cuz i have 3dsmax6 and its workin fine.
teddy860 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 04:30 AM   #4 (permalink)
Registered User

 
Join Date: Apr 2004
Location: USA
Age: 28
Posts: 380
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 11 arona
a question, why you want another code?
arona is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Home - Archive - Top

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2